Playstation 4 slår försäljningsrekord

aug
13

Det går bra för Sonys senaste spelkonsol. Playstation 4 har sålts i över 10 miljoner världen över, detta på mindre än nio månader. Detta har gjort att Playstation 4 är den snabbast säljande Playstationkonsolen någonsin. Andrew House, VD och koncernchef för Sony, är naturligtvis mycket stolt över den succéstart som PS4 har fått:

”Gensvaret på det breda utbudet av unika spelupplevelser på PS4 har varit fenomenalt. Vi är väldigt tacksamma för stödet från PlayStation-spelare över hela världen, och vi ser fram emot att lansera mer spännande innehåll och tjänster under de kommande månaderna.”

Xbox One säljer sämre

Lika bra verkar det inte gå för Microsoft som med sin Xbox One inte kommer upp i samma siffror. Exakta siffror finns inte från officiella källor, men Xboxen ser inte ut att vara lika populär. Den konsolen har heller inte släppts i lika många länder, vi i Sverige väntar ännu på lanseringen som är planerad till den femte september.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼