Konsumenttester.se ger dig oberoende köpråd

Denna artikel är en annons
jul
23

Innan jag ska köpa en ny produkt, i alla fall om den kostar mer än ett par hundra kronor, ser jag till att göra så mycket research som möjligt på nätet först. Jag vill vara säker på att den produkt jag till slut väljer är den mest prisvärda, smarta och användbara för mig. Men det är sällan enkelt att veta var man ska börja leta i havet av olika prylar, särskilt om man ska köpa någon elektronikpryla. Nya tjänsten Konsumenttester.se hjälper blivande köpare att hitta rätt produkt.

”Syftet med konsumenttester.se är att ge köpråd och tips till er som ska köpa en ny produkt. Vi sammanställer de oberoende tester som gjorts under de senaste åren och utser testvinnare baserat dels på dem, men också på de omdömen som finns att läsa på svenska och internationella forum.”

Än så länge har Konsumenttester.se inte hunnit fylla sin sida med ett jättestort utbud produkter, men det är sannolikt för att tjänsten precis har lanserats. De kategorier som finns är däremot väldigt informationsrika och ger en mycket bra grund att stå på inför köpet. Om du till exempel är på jakt efter en robotgräsklippare eller en skäggtrimmer får du mycket information och hjälp av Konsumenttester.se, som bland annat visar vilken modell som är vinnare i deras test, vilka modeller som har testats och vilka egenskaper alla har.

Till sin hjälp har Konsumenttester.se sidor som Råd & Rön, Smartson, IDG, SVT, Aftonbladet och diverse svenska och internationella nätforum. Genom att läsa vad andra skriver och sammanställa på en sida kan besökare sedan snabbt och enkelt hitta mycket information på en gång. Jag ser fram emot att se sidan växa med fler kategorier och funktioner, då ser jag ingen anledning till att Konsumenttester.se inte skulle kunna bli en stor succé. Jag gillar att man dessutom får realtidspriser på alla produkter, du behöver inte lämna sidan för att veta hur mycket något kostar att köpa.


Besök Konsumenttester.se.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼