E3: Premiärtrailer för Battlefield Hardline

jun
12

Under årets upplaga av E3 har EA visat upp nästa spel i Battlefield-serien. Men nu är det inte militärmakter som krigar mot varandra, i kommande Battlefield Hardline är det istället klassisk tjuv- och polisjakt som gäller. Spelet är utvecklat av Visceral Games, svenska Dice är alltså inte inblandade i det, och på den första trailern ser det ut att kunna bli rejält actionspäckat och likna BF3 och BF4.

Självklart är det i multiplayerläget det allra mest kommer hända, men Battlefield Hardline har även en singleplayerdel som jag skulle försöka ta mig igenom också. Ta gärna en titt på trailern nedan för att se hur spelet ser ut.

”Delivering an all-new canvas for the best-in-class first person action gameplay the Battlefield franchise is known for, Battlefield Hardline sees Visceral Games bring its critically-acclaimed single player storytelling pedigree to provide an engaging story in a setting reminiscent of modern TV crime dramas. In multiplayer, fans will feel the thrill of the heist or the satisfaction of the ultimate bust with new twists including new modes, weapons, vehicles and gadgets.”

Battlefield Hardline ska släppas i slutet av oktober, men redan nu genomförs en stängd beta på Playstation 4 och PC.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼