ASUS Transformer Book V är fem enheter i en

jun
2

Asus slår sannolikt rekord i antal enheter i en med nya Transformer Book V. Tidigare har de släppt enheter som är Androidtelefon, surfplatta och laptop i en, men nya Transformer Book V är en surfplatta med Windows 8.1, laptop med Windows, smartphone med Android, surfplatta med Android och laptop med Android. Det hela fungerar genom att plattan har alla hård- och mjukvara för att köra Windows, samtidigt som telefonen kör Android. Om man monterar telefonen i plattan så går det att köra Android på stor skärm, som en surfplatta.

”En enhet, fem användningsområden sammanfattar ASUS Transformer Book V. Det är världens första notebook med avtagbar skärm och smartphone.”

Asus Transformer Book V

Hårdvara

Telefonen kommer med Android 4.4. Skärmen är på 5″ och allt drivs av en Intel Atom Quad-Core Processor, 2 GB RAM och ett 2550mah-batteri. Den bakre kameran är på 8 MP. Allt ryms i ett skal med måtten 148 x 73 x 11 mm

Windowsplattan har samtidigt nästa generations Intel Core-Processor, 4 GB RAM och en skärm på 12,5″. I dagsläget får vi inte veta mycket mer än så. Det är ännu oklart om/när Transformer Book V kommer till Sverige och till vilket pris.


Källa: Asus.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼