Bläckpatroner och toner – så kommer du undan billigare

maj
22

Även om vårt samhälle går mot mer och mer digitala utskick så finns det fortfarande många tillfällen då man behöver ha något på ett fysisk papper. Skrivaren är inte onödig ens 2014, däremot är de ofta väldigt prisvärda nu. En vanlig bläckstråleskrivare går att köpa för 500 kronor, lasermodeller säljs för strax under tusenlappen. Det som i regel kostar är bläckpatroner och toner, något som man inte kan undvika att köpa. Men det finns sätt att spara pengar när det är dags att fylla på färgen.

Välj tredjepartspatroner

Ett sätt att spara pengar är att köpa andra märken än tillverkarens egna. Om du till exempel har en skrivare från HP kan du köpa deras egna toner eller patroner, men ofta finns det andra tillverkare som tillhandahåller likvärdiga produkter till lägre priser.

Det finns många webbsidor på nätet där man kan köpa bläck och toner till sin skrivare, jag brukar handla av 112ink.se. De har ett mycket stort utbud till över 150 skrivarmärken. Man kan ofta välja mellan tillverkarens egna patroner och en billigare variant. Jag har köpt båda sorterna och inte märkt någon större skillnad. Företaget har dessutom fraktfria leveranser, något som alltid uppskattas.

Bonus på alla köp

Den främsta anledningen till att jag valde att handla från 112ink är deras bonussystem. Varje gång man handlar av dem får man 7% i bonus. Bonusen används vid nästa köp, det blir alltså alltid en prissänkning om du har handlat av dem förut. 112ink kallar detta för 112Bonus och det är självklart helt kostnadsfritt att bli medlem och kunna ta del av bonusen.

Trots att de har sitt bonussystem så upplever jag att 112ink har konkurrenskraftiga priser redan från början, det är alltså en win-win situation att handla av dem om man behöver fylla på sin skrivare.


Besök 112ink.se för att börja handla.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼