Göteborg vill ge dig en perfekt dag med ny app

maj
20

Snart är sommaren här och det blir äntligen semestertider för de flesta av oss. Och visst låter det lockande att resa runt i vårt avlånga land och besöka platser du kanske inte upplever i vardagen? Göteborg har lanserat kampanjen #enperfekt dag och vill med den visa upp alla möjligheter som västkuststaden har att erbjuda. I videon nedan är allt ihopklippt till en snygg och stämningsfull reklamfilm för vår näst största stad.

Videon är sponsrad.

”Upplev svindlande berg- och dalbanor, saltstänkta båtturer, gastronomi i världsklass och shopping när den är som allra bäst. Du har väl inte missat appen ”En perfekt dag”? Det är en väderstyrd cityguide som ger tips på saker att hitta på i Göteborg, helt utifrån varje dags förutsättningar.”

Släpper en app

Förutom videon ovan har Göteborg släppt en turistapp som hjälper stadens besökare att hitta spännande aktiviteter. Det trevliga med appen är att du får olika förslag beroende på vilket väder det är. Appen finns till iOS och Android och är gratis.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼