Byt ikoner på telefonens hemskärm oavsett launcher

maj
20

En funktion som finns hos Android, men inte iOS eller Windows Phone, är möjligheten att i princip designa om telefonens hemskärmar i oändlighet. Men för att göra detta behöver man i regel byta launcher, den app som hanterar hemskärmar och applista.

Byter man launcher kan det hända att tillverkarspecifika funktioner försvinner. Men en app som heter Beautiful Icon Styler kan byta temat på dina ikoner utan att du behöver ladda ner någon launcher. Appen är dessutom gratis och kräver inte root eller liknande.

Gratis att testa

Hur detta fungerar vet jag inte, men jag har testat Beautiful Icon Styler i en Nexus 5 och den fungerar klockrent. Appen är som sagt gratis, men du kan bara byta tema tre gånger. Efter det måste du betala för att låsa upp funktionen för alltid, men det kostar bara sju kronor.

Till skillnad från andra launchers så påverkas inte ikonerna i applistan eller andra ställen, endast på hemskärmarna. Men det kan vara tillräckligt för att telefonen ska kännas lite mer personlig, samtidigt som alla funktioner finns kvar som tidigare. Tillverkaren har inte utlovat stöd för alla launchers, men eftersom Beautiful Icon Styler är gratis för tre byten kan man alltid ladda ner den och testa.


Ladda ner Beautiful Icon Styler från Google Play.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼