Släpptrailer för Wolfenstein: The New Order

maj
16

Nu är det inte många dagar kvar innan Wolfenstein: The New Order släpps. Det efterlängtade spelet lanseras den 20 maj och detta uppmärksammas genom den nya trailern som släpptes för ett par timmar sedan. Den visar lite gameplay och ger en liten inblick i spelet.

”Launch an impossible counter-offensive against the monstrous Nazi regime. Only you dare stand up against an unstoppable army of Nazi robots and hulking Super Soldiers. Only you can stop Deathshead. Only you can rewrite history.”

Wolfenstein: The New Order kommer släppas till Xbox One, 360, Playstation 3 och 4 samt till PC och spelet ser ut att vara riktigt actionmättat, hårt och spännande. Är du taggad?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼