Nya surfplattor från Samsung snart?

maj
15

Samsung Mobile har precis publicerat en tweet innehållandes bilden ovan. Där står det bland annat ”Tab into Color”. Exakt vad som menas med detta är svårt att säga, men tab står givetvis för tablet, surfplatta.

Den 12 juni kommer Samsung alltså troligtvis presentera en eller flera nya tabletmodeller, kan det vara så att de blir färggladare än tidigare? Är det plattornas skal de pratar om, eller har skärmarna fått bättre färgåtergivning? Kanske har de gjort om sitt gränssnitt till ett (ännu) mer färgglatt sådant? Många frågetecken väcks efter denna teaser.

Det faktum att bilden visar vad som ser ut som tre plattor får mig att tro att de kommer att presentera tre nya Galaxy Tab-modeller, gissningsvis i tre storlekar. Vad tror du att Samsung har på gång?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼