Bild och teaser för kommande LG G3

Maj
15

Den 27 maj kommer LG presentera G3, uppföljaren till telefonsuccén G2 som släpptes förra året. En presskonferens kommer att hållas kl 19.00 (svensk tid) i London och då får vi se vad LG har att komma med den här gången. Men redan nu vet vi hur telefonen kommer att se ut, dels från den läkta bilden ovan och dels genom den teaservideo som LG själva har lagt upp inför releasen.

“Simple is the New Smart”

Med de ledorden marknadsförs LG G3 och vi kan se på bilden och i filmen att det lär röra sig om ett aluminiumskal som omger en mycket stilren och snygg telefon, inte helt olik HTC One. Hårdvaruspecifikationer har vi ingen info om i dagsläget, men om knappt två veckor är den alltså officiell.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar