Snart kan alla köpa Google Glass

maj
14

Det har gått två år sedan vi för första gången hörde talas om Google Glass, men ännu är brillorna inte släppta. Efter att först låtit ett fåtal personer köpa sig ett exemplar av de ännu inte färdigutvecklade glasögonen har Google tidigare i år öppnat upp möjligheten för alla att köpa sig ett exemplar, men bara under ett dygn. Intresset var enormt och lagret med Google Glass tog nästan slut.

Nu har Google fyllt på sitt Glasslager igen och är snart redo att öppna upp en mer permanent försäljning. Men det rör sig trots detta inte om officiell lansering av en slutgiltig produkt, istället kan de som bor i USA snart köpa samma version som tidigare för samma höga prislapp (1500 dollar). När den slutgiltiga produkten släpps och till vilket pris återstår alltså fortfarande att se.

”Our hope is to bring Glass to new Explorers, like optometrists, sports lovers, online retailers, cooks and travelers, who (like you!) can get in early and help make Glass better as part of our open beta, ahead of a wider consumer launch.”

Denna försäljning är alltså enbart tillgänglig för dem som bor i USA och det är ännu inte känt när Glassbutiken öppnar på nätet. Förhoppningsvis innebär detta ändå att Google snart är redo att släppa Glass ”på riktigt” och till ett lite mer överkomligt pris.


Källa: Google Glass på Google+.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼