Lång trailer för A million ways to die in the west

maj
11

Seth MacFarlane, mannen bakom bland annat Family Guy och Ted är tillbaka med sin senaste långfilm. Denna utspelar sig i vilda västern under 1800-talets USA. Seth spelar själv huvudrollen som mannen som bor i en stad där allt verkar gå fel för alla invånare. En efter en dör de i en mer osannolik olycka efter en annan.

MacFarlane har lyckats skrapa ihop en diger rollista, stjärnor som Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried och Neil Patrick Harris är alla med i denna film som enligt trailern ser ut att bli så där fånigt överdriven som bara Seth kan lyckas med. Se själv.

Videon är sponsrad.

”As a cowardly farmer begins to fall for the mysterious new woman in town, he must put his new-found courage to the test when her husband, a notorious gun-slinger, announces his arrival.”

A million ways to die in the west har svensk premiär den 29 maj.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼