Nytt flaggskepp från Huawei – Ascend P7

maj
8

Det har blivit dags för Huawei att presentera sin nya flaggskeppstelefon. Den kallas Ascend P7 och kommer med många godsaker och ett låg pris, som gjort för att vi konsumenter ska bli intresserade alltså. I Ascend P7 har Huawei bland annat monterat en 5″ bildskärm i full HD, 13 MP-kamera och 4G. Men telefonen är ändå väldigt tunn, eftersom tjockleken endast är 6,5 mm är Ascend P7 enligt Huawei marknadens tunnaste 4G-mobil.

För dig som kräver en telefon med ett batteri som håller hela dagen har Huawei inkluderat ett batteri på 2 500 mAh. Telefonen har inbyggda funktioner för att spara ström, Ascend P7 kan till exempel stänga av applikationer som ligger i bakgrunden och drar batterikraft. Har du endast 10 procent batteri kvar går Ascend P7 in i ett energisparläge. Det dimmar ner skärmen och gör att endast de grundläggande funktionerna i telefonen så som röstsamtal, sms och kontakter fungerar.

Huawei Ascend P7

Specifikationer

Namn Huawei Ascend P7
Mått 139,8 x 68,8 x 6,5 mm
Processor 1,8 GHz, Quad-core
Skärmstorlek 5″
Upplösning 1920 x 1080 px
RAM 2 GB
Inbyggd lagring 16 GB
Minneskort Ja, microSD (max 64 GB)
Batteri 2500 mAh
Bakre kamera 13 MP
Främre kamera 8 MP
4G Ja
Övrigt Ljusstark kamera, automatiskt energisparläge, Android 4.4.2, finns i svart, vit och rosa

Pris och lansering

Huawei Ascend P7 ska släppas i Sverige i juli och har ett rekommenderat pris på 3 699 kr. Telefonen kommer att finnas i vitt, svart och rosa.


Källa Huawei.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼