Viaplay släpper stöd för Chromecast

maj
5

Svenska streamingtjänsten Viaplay har i dag släppt en uppdatering till sina appar för Android och iOS. I uppdateringen finns en mycket efterlängtad funktion, nämligen stöd för Googles fina mediespelare Chromecast. Uppdateringen innebär att användare nu kan casta filmer, sport och TV-serier på sin TV helt trådlöst via en smartphone, surfplatta eller dator. Du kan till exempel hitta en spännande film i telefonen, spela upp den i din TV och använda mobilen som fjärrkontroll. Uppdateringen bör finnas i App Store och Google Play under dagen och är självklart helt kostnadsfri.

“Vi är mycket glada över att kunna erbjuda Viaplays innehåll på Chromecast. Vår mission är att koppla ihop människor med den video underhållning som de gillar mest via nya innovativa lösningar. Chromecast är ett viktigt steg i att göra Viaplay ännu mer lätt tillgängligt.
Rikard Steiber, Chief Digital Officer MTG och VD på Viaplay

För att titta på Viaplay behöver du ett abonnemang. Det kostar 79 kronor per månad för TV och film, vill du även ha tillgång till sportsändningar kostar tjänsten 279 kronor per månad. Tjänsten har inga bindningstider.


Källa: Viaplay.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar