Gratis webbhotell utan reklam från Node365

apr
16

Det finns ett antal tjänster som ger dig kostnadsfritt webbutrymme. Ota är dessa tjänster nedlusade med reklam och/eller väldigt långsamma och instabila. Men nu har den svenska tjänsten Node365 lanserats, de erbjuder ett gratis webbhotell helt fritt från reklam. Tjänsten befinner sig för närvarande i en betaversion, men det går att registrera sig och använda den redan idag. Du får tillgång till 200 MB utrymme, men gränsen planeras att höjas i framtiden.

”Gratis webbhotell är något som alla utvecklare behöver, vi vet om att det är svårt att klara sig med ett mindre projekt på Internet och därför vill vi erbjuda denna tjänst gratis.”

Riktar sig främst till utvecklare

Node365 har utvecklare i 20-årsåldern som primär målgrupp, men alla som vill är välkomna att registrera sig. Du kan till exempel installera WordPress och koppla en egen domän till ditt webbutrymme och därmed snabbt och enkelt ha en väldigt kompetent bloggplattform utan kostnad (förutom för domänen såklart).

Tanken är att Node365 i framtiden ska kunna erbjuda flera paket, där vissa erbjuder mer utrymme (och sannolikt fler funktioner) mot en månadskostnad, men det ska alltid finnas ett kostnadsfritt alternativ.

Om du behöver hjälp kan du kontakta Node365 via mail eller chatta med dem direkt på webbsidan. De utlovar mailsvar inom 24 timmar och kommer i framtiden även lansera telefonsupport. Jag kommer att följa detta projekt med spänning, det ser verkligen väldigt intressant ut.


Läs mer om Node365 och beställ här.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se