Gratis offlinenavigering från Eniro släppt

apr
7

Nu har Eniro släpp sin navigationsapp Eniro Navigation till iOS och Android. Med exempelvis Google Maps medföljer redan kostnadsfri navigering, skillnaden är att Eniros app har ett offlineläge, man behöver inte vara uppkopplad mot internet för att använda appen. Svenska kartor medföljer, vill du ha navigation i hela Europa kan det köpas till för 199 kronor, kartor över alla skandinaviska länder kostar 149 kronor.

”Fördelen med appen är att den är integrerad med Eniros vanliga söktjänster, vilket gör det enkelt att söka efter information om till exempel ett resmål, restaurang eller en butik. Om du till exempel söker på person, företag eller ort får du direkt upp möjligheten att starta navigeringen.”

Eniro Navigation

Med appen medföljer röstnavigering och du kan självklart navigera till platser i närheten genom att söka efter en florist eller frisör. Vill du även ha tillgång till realtidsuppdateringar om trafikläget går även detta att köpa, den tjänsten är en prenumeration som kostar 7 kr per månad, eller 75 kronor för ett helt år.


Ladda hem Eniro Navigation till Android och iOS.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼