Nu får Spotify ett enhetligt gränssnitt

apr
2

Spotify

Nu är det äntligen dags för Spotifys klienter att få ett enhetligt gränssnitt. I dagsläget har klienten till iOS sett ut på ett sätt och den till Windows på ett annat. Webbspelaren har haft en tredje design. Men med start idag ska det bli ändring på detta och Spotify börjar nu rulla ut en ny, mörkare design till alla plattformar. Inledningsvis är det iOS, Windows och OS X, samt webbspelaren som får den nya designen, men resterande klienter kommer också få den inom kort.

Den nya designen är alltså mörkare, men har även fått nya teckensnitt och ikoner. Men det rör sig faktiskt inte bara om designmässiga uppdateringar, Spotify passar även på att lansera Your Music, en funktion för att organisera sin musik över alla plattformar.

”We’re not only improving our looks though. We know how much you love playlists, but that you’ve been looking for more ways of managing your music. So today we’re introducing Your Music: helping you save, organise and browse your favourite music the way you want to. All in one place, and across all platforms.”


Källa: Spotiy blog.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼