Fakturera enkelt online med Fakturan.nu

Denna artikel är en annons
apr
1

Har du en enskild firma eller ett mindre företag och behöver skicka ett fåtal fakturor per månad? Det finns tjänster som snabbt och enkelt skapar snygga fakturor åt dig. En sådan tjänst är Fakturan.nu som dessutom är gratis för dig som max skickar tre fakturor per månad. För 59 kronor per månad kan du skicka upp till tio fakturor, betalar du 99 kronor per månad får du obegränsad fakturering. Allt sköts direkt i webbläsaren både enkelt och smidigt.

Kom igång på nolltid

För att komma igång med Fakturan.nu måste du först registrera dig. Du behöver bara fylla i namn, e-post, användarnamn och lösenord, sedan är ditt konto redo att börja användas. Fakturorna du skapar genereras både som pdf och i webbformat. Du kan sedan skicka ut dem via e-post, skriva ut dem och posta, eller skicka dem som brev direkt från sidan. Självklart kan du även ha med ditt företags logotyp på fakturan.

På sin webbsida skriver Faktura.nu att de har över 30 000 kunder, vilket bådar gott. Notera dock att du behöver ha ett företag att fakturera genom, Faktura.nu tar enbart hand om skapandet (och om du vill även själva utskicket) av dina fakturor. Om jag behöver skicka någon enstaka faktura i framtiden kommer jag garanterat att använda mig av Fakturan.nu.


Besök Fakturan.nu för att komma igång idag.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼