Allt om mat får äntligen ny webbdesign

apr
1

Allt om mat

Det klassiska matmagasinet Allt om mat uppdaterade under gårdagen sin webbsida. Efter hårt arbete har de nu äntligen en responsiv webbsida som anpassar sig automatiskt beroende på om man besöker den med en telefon, tablet, mobil eller annan enhet. Den nya designen är både renare och mer modern.

”Vi är många som lagar mat med mobilen eller läsplattan vid spisen. Därför har vi gjort en sajt som anpassar sig till olika skärmar. Den nya designen gör recepten lättare att läsa och använda. Du kommer också kunna inspireras av härliga matbilder i större format – samtidigt som sidan laddas snabbare.”

Även recept.nu är uppdaterad

En annan receptsajt som nyligen fått ny design är TV4-ägda recept.nu. Den 18 mars släpptes deras responsiva design för allmänheten. Det är väldigt kul att se hur fler och fler sidor blir anpassade efter de många enheter vi användare i vardagen nu. Det är förståeligt att en ny design av stora sidor som dessa inte tas fram i en handvändning, men jag hoppas verkligen att fler uppdaterade webbsidor följer.


Källa: Allt om mat.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se