Köp Nexusenheter och Chromecasts direkt från Google play

mar
19

Chromecast

Bara ett dygn efter att Google lanserade Play Music och Movies i Sverige kommer nästa glädjebesked. Nu kan vi även köpa företagets telefon Nexus 5, surfplattan Nexus 7 och den lilla mediespelaren Chromecast direkt från Google play. Det allra bästa med detta är att vi får köpa allt till Googles låga priser, som ser ut att kunna konkurrera rejält med svenska butiker.

En Nexus 5 för 3000 kronor

LG Nexus 5

Du kan redan idag beställa en Nexus 5 för endast 3099 kronor. det gäller versionen med 16 GB lagring, men även modellen med 32 GB finns i lager och kostar 3499 kronor. En koll på Prisjakt visar att en Nexus 5 16 GB där kostar ungefär 3300 kronor. Ingen jätteskillnad kanske, men i alla fall lite billigare.

Om vi i stället vänder ögonen mot Chromecast så kostar den ungefär 450 kronor enligt Prisjakt. Köper du den från Google Play betalar du endast 310 kronor. Och det är den verkligen värd.

Du kan även köpa Googles officiella tillbehör till Nexus 5 och 7. Än så länge kan man bara köpa ett fodral till Nexus 7 och två till Nexus 5, men förhoppningsvis kommer även den trädlösa laddaren släppas här snart. Priserna på tillbehören ser även de ut att vara något lägre än i svenska butiker. Notera dock att eventuell fraktkostnad inte är inräknad i priserna ovan.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se