Företaget bakom The Yellowstone Diet avslöjad

feb
20

Ni har väl inte missat det märkliga klippet om The Yellowstone Diet som spreds för ett par veckor sedan? Nu har ett uppföljande klipp släppts och vi får äntligen veta vilka som ligger bakom kampanjen och varför:


Precis som väntat var det alltså inte en ny diet eller metod för bantning, utan ett företag som försöker förlöjliga de som lovar mycket men kanske inte alltid håller detta. Istället ska vi alltså äta vettigt och röra på oss normalt, får vi under tiden i oss en och annan skål Havre crunch blir nog inte Quaker besvikna…

”Vi bombarderas dagligen med förvirrande och motstridiga förslag på dieter, men en livsstil som bygger på förbud och avhållsamhet är sällan lyckad. Vi tror att man blir lyckligast av att hitta en bra balans.”

Har du inte sett originalvideon kan du kika på den här:


Vad är dina synpunkter på kampanjen, är den rolig eller driver den bara med personer som vill gå ner i vikt eller leva ett sundare liv?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼