Börn Skifs i trailern för Guardians of the Galaxy

feb
19

Det är väldigt populärt med superhjältefilmer just nu. I Sverige känner vi väl till hjältar som Batman, Spider man och Superman, men i takt med att dessa redan medverkat i ett stort antal filmer får vi nu hålla till godo med lite mindre kända superhjältar. Vi är kanske inte så många som känner till Marvelserien Guardians of the Galaxy, ett hjälteteam som består av Rocket Racoon, Groot, Gamora, Drax the Destroyer och Star-Lord. Den första trailern till filmen som har premiär i sommar har precis släppts och detta till tonerna av ingen mindre än allas vår Björn Skifs. Håll till godo.

Jag kan inte påstå att jag är supertaggad, i alla fall var jag inte det innan Hooked on a feeling drogs igång. Men Guardians of the Galaxy lär nog kunna bli en helt okej popcornrulle, kanske inget jag tar mig till en biograf för, men en trött lördag i Netflixsoffan kan filmen säkert duga till.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼