Första trailern till Transformers: Age of Extinction

feb
3

I pausen till någon amerikansk fotbollsmatch som spelades i natt svensk tid var det premiärdags för den första trailern till kommande Transformers: Age of Extinction. Filmen är självklart regisserad av Michael Bay, som står bakom de tre senaste Transformersrullarna. Men i den den fjärde är rollistan utbytt, vi behöver inte längre se Shia LaBeouf tillsammans med någon tjej som helt klart är för snygg för honom. Istället innehas huvudrollen av Mark Wahlberg.

Transformers: Age of Extinction har premiär den 10 juli i Sverige och nedan kan du se de första officiella rörliga bilderna från filmen. Den ser ut som de tidigare rullarna och jag kan tyvärr inte säga att jag blir överdriver exalterad. Än dock lär jag se den på bio i sommar, om jag känner mig själv rätt.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼