Google Play Music All Access släppt i Europa

aug
9

I mitten av maj släppte Google sin tjänst Play Music All Access, en uppgradering av tjänsten Google Play Music som låter användare ladda upp sin musik för att sedan streama den från valfri enhet. Play Music All Access är en tjänst som liknar Spotify, Wimp, Rdio och andra streamingtjänster. För en fast månadsavgift kan man lyssna obegränsat på den musik som finns i Googles stora bibliotek. Självklart finns appar till Android och iOS och man kan lyssna via datorns webbläsare. Play Music All Access

Inledningsvis var tjänsten enbart tillgänglig i USA, men har därefter även släppts i Australien och Nya Zeeland. Sedan igår har All Access även hittat till Europa, om än inte till oss i Norden ännu. Men om du bor i Frankrike, Storbritannien, Österrike, Belgien, Italien, Spanien, Portugal, Irland eller Luxemburg kan du nu testa en till musikstreamingtjänst. Det kostar £9.99 eller €9.99 beroende på vilket land man befinner sig i och det går inte att testa tjänsten gratis. De som går med före 15 september behöver dock bara betala £7.99 eller €7.99 per månad.

Förhoppningsvis är svensk lansering på gång, då ska det bli intressant att testa hur Googles svar på Spotify står sig mot vårt fina original.


Källa: Engadget.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼