Första trailern till The Monuments Men

aug
9

Oceans Eleven möter Inglourious Basterds

The Monuments Men

George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett och John Goodman möts i den kommande popcornrullen The Monuments Men, en film som utspelar sig under andra världskrigets sista månader 1945. Filmen baseras på den sanna historien om ett gäng konstkännare från USA och Storbritannien som skickades in i Nazityskland för att återfinna ovärderlig konst som stulits av Hitlers trupper och förhindra att den förstördes för alltid.

”The Monuments Men is an action-thriller focusing on an unlikely World War II platoon, tasked by FDR with going into Germany to rescue artistic masterpieces from Nazi thieves and returning them to their rightful owners.”

George Clooney står för regin, manus och tar självklart en av huvudrollerna i vad som ser ut att bli en härlig blandning mellan Ocenas Eleven och Inglorious Basterds, action blandat med svart humor utlovas. Ta dig en titt på trailern så får du en känsla för tonen i filmen.

The Monuments Men har premiär 18 december 2013. Det känns som en given biorulle.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼