En morgon med Wolverine

Jul
30

En av de manligaste personerna i serievärlden är Wolverine, mutanten som får alla andra män att blekna i jämförelse. Detta till trots kan även Wolverine ha det lite kämpigt på morgonen, när klorna inte alltid gör som han vill är det inte helt lätt att borsta tänderna, laga frukost eller att äta den.

Kortfilmen Good Morning Wolverine är en del av Film Riot, en YouTubekanal som bland annat lär ut filmskapandets konst. Detta innebär att Ryan Connolly (Film Riots skapare och frontfigur) efteråt även går igenom hur de gjorde effekterna i kortfilmen. Jag giller verkligen hur de får in humorn i Wolverines lite kämpiga morgon. Underhållning helt i min smak alltså.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar