Webbserien Video Game High School är tillbaka

jul
28

Webbserien Video Game High School (VGHS) är tillbaka med en andra säsong. Serien som skapats av webbkändisen Freddie Wong, tillsammans med Matthew Arnold, Will Campos och Brian Firenzi, går att se helt gratis på bland annat YouTube. Säsong 1 hade premiär i maj 2012 och blev en stor succé. Serien finansierades till stor del genom Kickstarter. Även den andra säsongen, där det första avsnittet släpptes i fredags, har finansierats via Kickstarter.

I VGHS får vi bland annat möta Brian Doheny, en kille som mot alla odds lyckas komma in på Video Game High School. Väl i skolan möter han andra som har samma mål som honom, att bli den bästa FPS-spelaren. I säsong 2 får vi följa alla karaktärer från den första säsongen i de med- och motgångar som uppstår bland spel, plugg, vänskap, kärlek och mycket mer. Mycket action, humor och dramatik utlovas.

Den andra säsongen av VGHS kommer i sex avsnitt (cirka 30 minuter långa) som släpps varje fredag på YouTube.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼