En djupare titt på Battlelog till Battlefield 4

jul
26

Det kommande storspelet(?) Battlefield 4, utvecklat av svenska Dice, bjussar inte bara på förbättrad grafik, fysik och spelkänsla, även Battlelog har fått sig en rejäl uppgradering. I Battlefield 3 är Battlelog systemet där man håller koll på sin stats och hittar servrar att spela på. Detta gäller även i Battlefield 4, men nu kan man använda Battlelog till mycket mer än så.

Genom att koppla upp din smartphone eller tablet mot Battlelog kan du till exempel använda den andra enheten som en extraskärm för en karta, ändra din loadout samtidigt som du spelar, leta nya servrar utan att logga ut från den nuvarande och mycket mer. Det verkar finns en hel mängd godis som självklart kommer ”tvinga” oss att kolla statsen även vid busshållplatsen (och på jobbet). Smart drag av Dice för att göra spelarna mer sugna på att lira.

Om du är sugen på BF4 är det den 29 oktober som gäller, då släpps spelet. Se till att ta semester så att du kan spela många timmar ostört.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼