Nu kommer du tappa hoppet för mänskligheten

jul
2

Människan är en fantastisk varelse. Hen har utvecklat sina förmågor under tusentals år och har byggt upp stora civilisationer där miljarder människor lever. Men allt är inte frid och fröjd, trots tusentals år av evolution verkar vissa människor ha trillat ner många steg från begåvningsstegen och kläcker ur sig den ena dumma kommentaren efter den andra. Don’t pet the bear har hittat 35 saker som kommer få dig att gapa och slita ditt hår. Några exempel:

Obama  Rulltrappa

College

Förhoppningsvis är inte alla kommentarer ärliga, en del är säkert bara troll som gör sitt bästa för att känna sig roliga. Men de som faktiskt är ärliga kommentarer är så tragiska att man förlorar hoppet för mänskligheten ännu en gång.


Hela listan finn hos Don’t pet the bear.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se