HTC One släpps i glamourfärgen rött

jun
30

HTC One Red

HTC gör sin senaste flaggskeppstelefon med Android ännu mer glamourös. På insidan finns allt man kan gilla med One, BlinkFeed, BoomSound, UltraPixelkameran med HTC Zoe. Men på utsidan har HTC givit One en drastisk förändring. Borta är silverfärgen, nu är den glamourös – och röd!

Ja det är alltså en HTC One som har fått ett lager röd färg på sig. Om detta gör den glamourös eller ej råder det väl delade åsikter, men av bilderna att döma så ser den åtminstone ganska snygg ut, även om jag nog hade valt den i silver istället.

HTC One Red ska finnas i butikerna i princip nu och ha samma pris som övriga färger i serien.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning