Massa gameplay från Battlefield 4

jun
11

DICE och EA sparar inte på krutet när de visar upp vad kommande Battlefield 4 kan. I de gameplayfilmer som nu har släppts får vi se den bländande grafiken, den fina fysiken och andra godsaker som komma skall. Den vane BF3-spelaren kommer verkligen att känna igen sig, men BF4 känns ändå som att det bjuder på en hel del spännande nyheter.

På multiplayerfronten finns också ett par godsaker. En av dessa är att man nu kan agera Commander och styra över sitt lags specialvapen via en tablet. Redan i Battlefield 2 kunde man spela Commander Mode, men i BF4 har detta spelläge utvecklats en hel del.

29 oktober är datumet för release, vi lär få se en hel del trailers innan dess och förhoppningsivs ta del av en öppen beta. Jag är redo, minst sagt.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼