Se Sony visa upp Playstation 4, live från E3

jun
7

DualShock 4

Trots att det gått flera månader sedan Sony offentliggjorde Playstation 4 har de ännu inte visat upp själva konsolen. Men nu blir det snart ändring på detta, under sin hajpade presskonferens under årets upplaga av E3 ska konsolen slutligen se dagens ljus. Det är nog inte många av oss som har tid eller möjlighet att vara på plats på E3 den 11 juni, men Hypeline kan erbjuda alla läsare en ganska bra ersättning. I samarbete med Sony kommer du kunna se hela Sonys presskonferens live här på Hypeline.

På tisdag den 11 juni kommer vi posta ett inlägg med en spelare för presskonferensen. Den börjar kl 03.00 svensk tid, så se till att bunkra upp med ett antal kannor kaffe. Det är helt gratis att titta på sändningen och du behöver varken registrera dig eller föranmäla dig. Om du inte kan/orkar se sändningen live kommer den finnas kvar ett par dagar så att du även kan titta på den i sin helhet i efterhand.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼