Är du redo att se Playstation 4?

maj
20

DualShock 4

Sony offentliggjorde Playstation 4 den 20 februari i år, men av någon anledning fick vi aldrig se själva konsolen. Tre månader senare verkar det äntligen som att Sonys designers har fått tummen ur och blivit färdiga med skalet till nästa generations pixelvisare. PS4 kommer att se dagens ljus under årets upplaga av E3 och om du vill vara bland de första som få se den ska lägga datumet 10/6 2013 på minnet.

Sonys teaser visar att Playstation 4 sannolikt är svart (precis som kontrollerna), fyrkantig och har fläktar, hål och detaljer. Mycket mer än så är svårt att få ut av videon. Trots det är det itne utan att man är sjukt sugen på att både och testa den, gärna nu på direkten.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼