Spela Atari Breakout via Googles senaste påskägg

maj
14

Googles nördiga utvecklare gillar påskägg. Efter att klassiker som Tilt, Do a barrel roll och Gravity lanserats är det senaste påskägget ett spel som hittas genom Googles bildsök. Sök helt enkelt efter bilder på Atari breakout så får du se vad som händer.

Atari breakout

För er som inte vet vad Atari breakout är kan jag kort nämna att det är ett klassiskt spel utvecklat av Atari som går ut på precis samma sak som Googles påskägg. Får det att darra fint i retrotarmen för oss som spelat originalet.


Spela Atari breakout.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar