First Person vs Third Person – snygg actionkortfilm

maj
11

Grabbarna bakom YouTubekanalen Corridor Digital är tillbaka med en ny actionspäckad kortfilm. Denna gång tar de sig an klassiska spelserier såsom Splinter Cell genom att enbart filma ur ett första- eller tredjepersonsperspektiv från karaktärerna. De har fått låna en väldigt avancerad quadrocopter som tillåter underbara kameravinklar och hela actionfilmen är inspelad i samma industrilokal som delar av storfilmen Inception spelades in i. Bara en så sak liksom.

Till sin hjälp har Corridor Digital ett antal stuntmän och parkourutövare och de många effekterna är extremt välgjorda. Det märks att Sam och Niko vet vad de håller på med och jag är inte förvånad över att detta är deras heltidsjobb.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼