Vill du leva länge? Ät bacon!

maj
8

Pearl Cantrell bor i Richland Springs, Texas och har precis firat sin 105 födelsedag. Trots sin höga ålder verkar Pearl vara pigg och glad. Hon säger själv att hon har kommit på hemligheten till att bli så gammal och det handlar inte om att äta massa grönsaker och sånt strunt. Istället är det bacon som gäller för Pearl, hon älskar bacon och äter det varje dag.

När det amerikanska företaget Oscar Meyer hörde talas om Pearls kärlek till bacon åkte de förbi med en av sina stilrena Wienermobiles för att ge henne en massa bacon och självklar en tur i den mycket uppseendeväckande bilen. Allt till Pearls stora förtjusning.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning