Nu kommer Jurassic Park 3D till Sverige

maj
8

Jurassic Park

Kommer du ihåg när den första Jurassic Parkfilmen hade premiär 1993? På den tiden var det en revolutionerande film med legenden Steven Spielberg i regissörsstolen. Genom att blanda stora och små dinosauriemodeller med datoranimerade versioner skapades ett otroligt snyggt och bitvis läskigt äventyr där våra hjältar ständigt svävade i livsfara omgivna av hungriga reptiler från forntiden.

Oavsett om du hade chansen att se filmen på bio när det begav sig eller ej får du snart en ny chans, Jurassic Park återvänder till den stora duken den 5 juni, denna gång i 3D. Om den är lika snygg och skrämmande denna gång är oklart, men det kan säkert bli en ganska maffig upplevelse i den tredje dimensionen.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar