Gran Turismoserien fyller 15 år

maj
8

Gran Turismo

Sony låter meddela att man den 15 maj kommer fira Gran Turismos 15-årsjubileum. Sedan det första spelet släpptes till Playstation i december 1997 har The real driving simulator rönt stora framgångar runt om i världen och fått flera uppföljare. Jag har själv spenderat ett stort antal timmar med att försöka behärska de snabba och snygga bilarna på några av världens maffigaste racingbanor, ofta med mindre lyckade resultat.

Firar på Silverstone Circuit

GTs jubileum ska firas ordentligt, Sony kommer hålla en tillställning på Silverstone Circuit och lovar bland annat att berätta om framtiden för Gran Turismo. Dessutom kommer tillverkare som Audi, BMW, Tesla och Jaguar visa upp sina bilar och några av GTs bästa spelare kommer ratta riktiga vrålåk runt den legendariska banan. Mer information kommer laddas upp på den officiella webbsidan.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼