Hallon – ny mobiloperatör

maj
6

Idag har en ny mobiloperatör sett dagens ljus. Det är en virtuell operatör som agerar i 3s nät och den kallas av någon anledning för Hallon. Det som skiljer Hallon från konkurrenterna är ett deras abonnemang är helt fria från bindningstider, uppsägningstid och fakturaavgifter. Istället har de satsat på ett koncept där det ska vara enkelt att välja abonnemang och byta när man önskar det.

”Hallon skiljer sig från alla andra aktörer genom att satsa på enkelhet.”

Hallon är en systeroperatör till 3 Sverige och använder alltså deras nät. Det finns två abonnemang att välja bland, Liten och Stor. I Liten ingår 60 samtal, 5000 SMS/MMS och 0,5 GB data. Det kostar 99 kronor i månaden. Stor har obegränsade samtal, SMS och MMS samt 5 GB data för 249 kronor i månaden. Abonnemangen finns även som kontantkort för samma pris.

Hallonpriser

Det är kul med nytänkande inom operatörsvärlden och det ska bli kul att se vad det blir av Hallon. Något som känns lite jobbigt är det faktum att 3 inte direkt har det bästa nätet utanför storstäderna. Om man tappar täckningen till 3G-nätet försvinner även möjligheten att skicka SMS och ringa samtal.


Källa: Hallon.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼