Dead Island: No Retreat – kortfilm av Pwnisher

maj
5

Clint Jones, mannen bakom YouTubekanalen Pwnisher har nyligen släppt kortfilmen Dead Island: No Retreat. Den bygger såklart på spelet Dead Island och är en actionfylld zombiefilm på åtta minuter. Den har Toby Turner i en av huvudrollerna och han visar att han faktiskt klarar av att axla en seriös och tung roll, till skillnad mot vad han brukar åstadkomma. Dead Island: No Retreat är en riktigt välgjord kortfilm.

Om du är intresserad av att veta hur filmen gjordes kan du kika på den bakom kulissernafilm som laddats upp. Jag som är mycket intresserad av att lära mig mer om film, effekter, regissering och liknande njuter minst lika mycket av att se hur filmen blev till som av att se det fantastiska resultatet.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼