Samsung släpper Galaxy Tab 3

apr
29

Samsung Galaxy Tab 3

Man hade ju kunnat tro att det skulle vara dunder och brak i samband med att Samsung släpper sin Galaxy Tab 3, men idag presenterades den utan att det blev något större liv. Anledningen till detta är sannolikt att Galaxy Tab 3 inte direkt är något flaggskepp eller prestandamonster, i alla fall inte den 7″-version som släpps nu. Istället är det en liten budgetplatta som sannolikt inte kommer höja några ögonbryn eller bli en särskilt omtalad enhet.

Specifikationer

Hårdvaran i Galaxy Tab 3 är ärligt talat ganska medelmåttig. Den passar säkert bra för den som är ute efter en liten och smidig platta att surfa med och i och med att en version med 3G kommer lagom till sommaren blir den användbar även utanför Wifi-zonerna. Designmässigt går den i stil med S III, Note 2, S 4 och Galaxy Note 8.0.

Namn Samsung Galaxy Tab 3
Mått 111 x 188 x 9,9 mm
Processor 1.2 GHz Dual Core
Skärmstorlek 7″
Upplösning 1024 x 600 px
RAM 1 GB
Inbyggd lagring 8/16 GB
Minneskort Ja, microSD, max 64 GB
Batteri 4000 mAh
Bakre kamera 3 MP
Främre kamera 1,3 MP
4G Nej
Övrigt Android 4.1, finns i version med 3G, inte NFC

Samsung Galaxy Tab 3 släpps i början av maj, versionen med 3G släpps i juni. Pris är inte känt i dagsläget.


Källa. Samsung press.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼