Håll koll på serier med nya tjänsten Smartburk

apr
16

Smartburk

Idag lanseras Smartburk, en gratistjänst för att hålla koll på TV-serier. Genom Smartburk håller du koll på vilja säsonger och avsnitt du sett av dina favoritserier, får meddelanden om när nya avsnitt släpps och kan enkelt hitta nya serier som kan passa dig. I dagsläget finns det 33000 serier och över en miljon avsnitt på sidan. Smartburk är skapad av Tobias Sjösten och Viktor Miranda, ”två kompisar och kollegor med lång erfarenhet av att bygga webb”.

Smartburks grundare

Jag träffade Tobias och Viktor under SSMX tidigare i år och fick veta lite om deras projekt Smartburk. De hoppade av sina jobb för att satsa fullt ut på sin idé, något de gör med hjälp av eget kapital. De menade att Smartburk är en tjänst de verkligen tror på och hoppas att många ska ha nytta av. De har själva letat efter en tjänst som Smartburk, men inte hittat någon som uppfyllt deras behov. Därför valde de att skapa Smartburk.

Smartburk är från och med idag öppet för alla och det är helt gratis att registrera sig och använda sidan. Den är responsive, vilket innebär att den fungerar bra även i surfplattan eller telefonen, en mycket uppskattad detalj.


Källa: Smartburk.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼