Samsung utvecklar en Galaxy Watch?

mar
19

Samsung berättar att de håller på att utveckla ett smart armbandsur. Sedan tidigare har Sony släppt två sådana, vi har även sett i’m Watch. Dessutom sägs Apple vara på gång att släppa en klocka som sannolikt kommer kallas iWatch. När Samsung kan komma att släppa sin modell och vad den kommer att heta är ännu oklart. Vi vill dock säga att den kommer kallas Samsung Galaxy Watch.

Samsungklocka

Det verkar som att det kan dröja ett tag innan Samsung har en färdig produkt att visa upp. Men sannolikt går de ut med information om den stundande klockan redan nu i ett försök att inte se ut som att de kopierar Apple i det fall att Apple hinner före med sin smarta klocka. Det faktum att Apple inte är först verkar allmänheten inte bry sig om vid tillfällen som detta.

“We’ve been preparing the watch product for so long […] We are working very hard to get ready for it. We are preparing products for the future, and the watch is definitely one of them.”

Detta säger Samsung själva om sin smarta klocka. En sådan och ett par Google Glass-glasögon, sedan är tekniknörden i mig nöjd ett bra tag framöver.


Källa: Bloomberg.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼