Se 10 timmar tågresa på norska Nordlandsbanen

feb
19

Gillar du tåg? Är höjden av lycka att sitta i en tågvagn som susar genom landskap under årets fyra årstider? Kan du inte tänka dig något bättre än att få spendera en dag i förarhytten på ett tåg?

Om du svarat ja på dessa frågor, eller bara har tio timmar över, borde du kolla in NRKs oerhört ambitiösa projekt Nordlandsbanen: Minutt for minutt. Där kan du nämligen följa med på en tågresa som tar dig från Trondheim til Bodø, en resa som tar nästan tio timmar. Du kan välja att se resan under vinter, vår, sommar, höst, eller en blandning. Du kan till och med se resan från alla fyra årstiderna samtidigt.

Spännande tågresa

För att kunna följa resan ännu bättre har NRK lagt med en karta som visar exakt var tåget befinner sig. Du kan hoppa till vilken plats du vill och följa tåget därifrån. Detta är en fantastisk sida som du kommer vilja besöka om och om igen. Tipsa dina vänner, sjukanmäl dig från skolan, bunkra upp med chips och njut av tio timmar tågglädje.


Titta på 10 timmar tågresa.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼