Läckt pressbild på kommande HTC One

feb
19

HTC kommer att hålla en presskonferens i London idag, den börjar 16.00 svensk tid. Och det skulle verkligen förvåna mig om de inte presenterar en smartphone vid namn HTC One under denna presskonferens, uppgifter om en sådan telefon har läckts och spridits i flera veckor nu.

Några timmar innan presskonferensen har även en bild som ser ut att vara en officiell pressbild på just HTC One läckt ut. Medvetet eller ej, det leder till att intresset och hypen för HTCs kommande flaggskeppstelefon ökar. Det är nu fyra timmar kvar tills telefonen visas upp, men så här lär den alltså se ut:

HTC One

Vill du läsa mer om HTC One och dess beryktade specifiktioner kan du besöka Android Authority. Vi återkommer med mycket mer information när presskonferensen är över.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼