Omvända könsroller på gymmet

feb
17

Jag säger det direkt; jag brukar aldrig besöka gym. Det är en plats full med svettiga män och kvinnor som försöker komma i form eller göra sina kroppar mer attraktiva. Men bara för att jag inte hänger på gymmet betyder det inte att jag inte känner igen stämningen som brukar råda där och hur män och kvinnor skiljer sig när de tränar. Denna video vänder på könsrollerna totalt och gör stor humor av detta. På samma gång är det väldigt tänkvärt.

http://youtu.be/QI7S7mKYHhY


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar