Se Sonys presskonferens 20/2 live på Hypeline

feb
15

Uppdatering: Se presskonferensen här.

Den 20 februari kommer Sony hålla en presskonferens vid namn The Future of PlayStation i New York. Presskonferensen börjar kl 18.00 lokal tid, vilket innebär midnatt för oss i Sverige. Om du inte kan vara på plats (eller har fått någon inbjudan) behöver du inte känna dig missnöjd, Hypeline kommer nämligen sända presskonferensen live. Detta görs i samarbete med Sony och innebär alltså att hela presskonferensen streamas för alla våra läsare. Självklart helt gratis.

Vi hoppas att Sony kommer presentera nästa Playstation under presskonferensen, det vore riktigt kul att äntligen få se hur den ser ut och vad den går för. Jag är i alla fall väldigt förväntansfull.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼