Snygg reklam för Microsoft Surface Pro

feb
11

Även om Microsoft försöker slå sig in på tabletmarknaden och har en ganska unik och väldigt snygg platta så har inte kunderna lockats till Surface ännu. Det höga priset har säkert avskräckt en del, andra kanske inte ens känner till att Surface är ett alternativ till iPad och Galaxy Tab. Men nu släpper Microsoft en riktigt snygg reklamfilm för Surface Pro som faktiskt lyckas ge mersmak.

Om man är intresserad av vad Surface Pro kan och hur den presterar är denna video egentligen ganska värdelös. Men den är snygg, cool och oväntad och fastnar i huvudet. Microsoft behöver ge Surface en stil och denna reklam skulle kunna vara ett litet steg i rätt riktning.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning