Få oändlig molnlagring med Bitcasa

feb
7

Bitcasa

Det som kanske låter som årtiondets backupbluff är nu öppet för alla. Efter att ha betatestat sin tjänst under ett år är Bitcasa nu alltså redo för vem som helst. Och du kan få oändligt lagringsutrymme om du vill det, dessutom till ett lägre pris än jag hade gissat.

99 dollar per år

Bitcasa är en utmanare till Dropbox, Skydrive, box.net och andra molnlagringstjänster och skiljer sig alltså genom att erbjuda obegränsad lagring på nätet. Den som vill kan lagra upp till 10 GB helt gratis, annars kostar det 99 dollar per år att lagra precis så mycket du vill. Beställer du just nu kostar det endast 69 dollar första året.

Bitcasa

Bitcasa fungerar på datorer som kör Windows, OS X eller Linux, samt Android- och iOS-enheter. Det går att ladda upp filer direkt i webbläsaren eller med hjälp av Bitcasas mjukvara. Jag har inte testat tjänsten sedan tidig beta (då den var rätt instabil), så jag kan inte recensera den ännu. Men jag tror ändå att Bitcasa kan vara en riktigt bra backuptjänst för alla om vill lagra ett stort antal fler i molnet.


Källa: Bitcasa.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼