Snygga och snabba USB 3-minnen från Kingston

jan
14

Även om molnlagringen har tagit över stora delar av min filöverföring finns det många tillfällen då jag fortfarande förlitar mig på det numera klassiska USB-minnet. Men trots att de funnits i ganska många år nu har de inte slutat att utvecklas. Kingston har nu släppt den nya modellen DataTraveler Ultimate 3.0 G3 som inte bara är ett riktigt snygg USB-minne, det är även ett väldigt snabbt sådant. Den höga hastigheten kan man tacka USB 3-stödet för då detta gör att filöverföringshastigheterna kan nå upp mot 150 MB per sekund.

Kingston DataTraveler Ultimate G3

Med en läshastighet upp mot 150 MB per sekund och en skrivhastighet på 70 MB i sekunden klår den samtliga USB 2-minnen på fingrarna. Att DataTraveler Ultimate dessutom är gjord i metall förstärker kvalitetskänslan. Minnet finns i två versioner, en på 32 GB och en på 64 GB. Den större varianten blir din för ungefär 670 kronor.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼